Aanvragen Personal Training

Wat leuk dat je, samen met mij, jouw persoonlijke doel wilt behalen door middel van Personal Training!

Vul hieronder je gegevens in en behaal jouw persoonlijke doel!

Aanvragen Personal Training

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nog meer informatie over Personal Training? Lees hieronder verder of KLIK HIER voor de blog over Personal Training

Fysiotherapie Beweeg en Ontspan, gevestigd in Rokkeveen, wijk 18, Zoetermeer is een kleinschalige Fysiotherapie praktijk, waar je ook terecht kunt voor Personal Training. Maaike Grovenstein is de trotse eigenaresse van Fysiotherapie Beweeg en Ontspan. Ik stel mezelf graag aan je voor.

Mijn naam is Maaike en ik behaal graag jouw persoonlijke beweegdoel samen met jou. Met mijn fysiotherapeutische achtergrond, mijn enthousiasme en mijn energie maak ik voor jou een op maat gemaakt programma zodat jij jouw realistische doel gaat behalen. Vanwege jarenlange ervaring met trainen, trainingen, aerobics, pilates, lichamelijke opvoeding en meer bewegen voor ouderen ben ik allround opgeleid om je op de juiste passende manier te helpen. Mijn (personal) trainingen zijn uniek in zijn soort; het is altijd een combinatie van bewegen en ontspannen. Tijdens de training krijg je zowel beweging als ontspanning aangeboden in diverse vormen, speciaal voor jou ontworpen.
Indien je binnenkomt voor fysiotherapie en er blijkt dat je het beste gebaat bent als behandeling met personal training (en je staat hiervoor open), dan is het mogelijk om jouw personal training via de fysiotherapie (deels) vergoed te krijgen. De personal training wordt als een reguliere zitting fysiotherapie gefactureerd.

Werkwijze

 • Wanneer je voor het eerst komt, hebben we na binnenkomst allereerst een intake. Tijdens de intake voer ik jouw persoonlijke gegevens in een medisch, beveiligd dossier in (Intramed), en zullen we ingaan op je klacht(en) en natuurlijk je hulpvraag / doel(en). Zonder doel geen (succesvolle) training! Na de intake voer ik noodzakelijk nog een (klein) onderzoek uit. Het eerste consult intake / screening / onderzoek duurt maximaal 45 minuten.
  Daarna gaan we een traject aan van minimaal 10 trainingen; eenmalig trainen of trainen zonder continuïteit is zonde van jouw en mijn tijd.
 • Bij Fysiotherapie Beweeg en Ontspan wordt er gewerkt met het CLUKS-principe. Dit staat voor Conditie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Kracht en Snelheid. Alle aspecten van trainen komen aan bod.
  Omdat het lichaam niet alleen maar inspanning kan leveren, maar ook moet ontspannen, zijn er tussen de oefeningen door, korte momenten van ontspanning. Ik maak daarbij gebruik van verschillende oefeningen vanuit de Mindfulness, Yoga, Pilates, Autogene Training, Progressieve Relaxatie en Ademhaling.
 • Bij Fysiotherapie Beweeg en Ontspan is het belangrijk dat de vooruitgang die geboekt wordt, meetbaar is. Ik werk met een nulmeting en een effectmeting. Hierdoor wordt je motivatie verder gestimuleerd en jouw doel gemonitord.
 • Omdat Fysiotherapie Beweeg en Ontspan ook staat voor kennis en kunde, wordt tijdens het trainen de Hartfrequentie, de Saturatie (hoeveelheid zuurstofopname in het bloed) en desgewenst ook de Bloeddruk gemeten
 • Bij Fysiotherapie Beweeg en Ontspan kunt je terecht voor alle sporten, ik fungeer als jouw fysiotherapeutische beweegcoach. Of je nu wilt gaan schaatsen, tennissen, fietsen, nordic walken, hardlopen, skaten, mountainbiken, wielrennen of wandelen; vanwege mijn ervaring en achtergrond als docente lichamelijke opvoeding kan ik jou alle sporten (aan)leren.
 • Bij Fysiotherapie Beweeg en Ontspan kun je terecht voor herstel van je blessure en/of jouw persoonlijke doel om verder te revalideren. Ik heb voldoende kennis en ervaring om jou te ondersteunen in je te behalen doel.
 • De training kan plaatsvinden op locatie bij je thuis, of in het Burgemeester Hoekstrapark in Rokkeveen (wijk 18/19, Zoetermeer)