Fysiotherapie Beweeg en Ontspan heeft via de gemeente Zoetermeer en Ter Zake het Ondernemershuis in mei en juni 2016 een ondernemerscursus gevolgd en deze woensdag 21 september 2016 succesvol afgesloten. Vier bedrijven mochten hun bedrijf presenteren, waaronder Maaike Grovenstein met Fysiotherapie Beweeg en Ontspan. Het was een ontzettend leerzame tijd waarin meerdere startende ondernemers, les kregen in het ondernemersvak. Er waren gastsprekers en we kwamen elke week 2 avonden van 3 1/2 uur bij elkaar om van en met elkaar te leren ondernemen.

De presentatie op woensdag 21 september van Maaike Grovenstein was een 1 minuut durende pitch, waarna zij 10 minuten haar bedrijf presenteerde. Uiteraard met een minuut bewegen en een minuut ontspannen erin verwerkt. Na het beantwoorden van de vragen van de jury, volgden er vele positieve reacties. Als klap op de vuurpijl kregen alle vier de presentatoren een prijs; een bladzijde in Mijn Zaak Zoetermeer!

EigenBaas Avondschool bij Ter Zake

Wilt u ook een eigen onderneming starten of denkt u erover of dit wat voor u is? Klik hier en blijf op de hoogte van alle activiteiten van ondernemershuis Ter Zake in de gemeente Zoetermeer

Bewaren

Maaike Grovenstein presentatie
Maaike Grovenstein presentatie