Bedrijfsfysiotherapie, een zeer toegevoegde waarde op de werkvloer! Nog steeds mag ik bij OZ Export B.V. werken aan de duurzame vitale inzetbaarheid als fysiotherapeut op de werkvloer. Bij OZ Export heb ik mijn eigen kamer gekregen, de groene kamer en behandel ik 1 op 1 werknemers. Natuurlijk ben ik ook daadwerkelijk op de werkvloer zelf aanwezig, buiten deze kamer dus. Daar geef ik onder andere advisering over werkhoogte, zithoogte, til adviezen en het gebruik van hun materialen.

Dutch Flower Magazine

Vandaag werden er foto’s gemaakt in mijn behandelkamer voor het Dutch Flower Magazine, wat 4 jaarlijks verschijnt. In de volgende editie zal ik bij OZ Export komen te staan, met hun proces naar meer duurzame inzetbaarheid. OZ Export maakt deel uit van de Dutch Flower Group, waar 30 bedrijven bij horen. Het Dutch Flower Magazine zal verspreid worden onder deze 30 bedrijven en natuurlijk alle klanten.

Bedrijfsfysiotherapie op jouw werkvloer?

Neem dan contact met mij op en ik ga graag in gesprek om daarna een offerte op maat te kunnen maken voor jouw bedrijf!
Eerst wat meer informatie lezen hierover? Ga dan naar In Company
Nog niet overtuigd dat een bedrijfsfysiotherapeut op de werkvloer, werkt voor jullie duurzame inzetbaarheid? Lees dan deze recensies!

fysiotherapie-werkvloer-vitale-inzetbaarheid
duurzame-vitaliteit-werkvloer-fysiotherapie
vitaliteit-werkvloer-fysiotherapie-zoetermeer