Fysiotherapie Zoetermeer beweeg en ontspan

Beweeg en Ontspan indoor groepstraining

Fysiotherapie Beweeg en Ontspan in Rokkeveen, Zoetermeer biedt ook een indoor Beweeg en Ontspan groepstraining aan. Gegeven door Fysiotherapeut Maaike, elke maandagavond in de gymzaal van het Stedelijk College (van Doornenplantsoen) en elke donderdagochtend in de grote zaal van Wijkcentrum Rokkeveen (Prismalaan, Rokkeveen).

Beweeg en Ontspan indoor groepstraining is een heerlijke training voor het lichaam en de geest. Het verbetert je vitaliteit, conditie, houding, coördinatie en souplesse. Daarnaast kom en ben je beter in balans omdat je zowel beweegt als ontspant, hierdoor reduceer je stress. Ook stimuleer je de vetverbranding en het uithoudingsvermogen tijdens de trainingen.
Doordat er in de training meerdere verschillende niveaus van oefeningen in de diverse series worden aangeboden, is de training ontzettend geschikt voor mensen met blessures en/of beperkingen. Je kiest jouw eigen niveau van de oefening. De Beweeg en Ontspan indoor groepstraining is daardoor geschikt voor iedereen, jong en oud, man en vrouw. 

Klik hier voor 10-rittenkaart
Klik hier voor heel seizoen

Hoe ziet de Beweeg en Ontspan indoor groepstraining eruit?

  • Les is op muziek, 70 minuten lang, waarvan de laatste 10 minuten volledige ontspanning

  • De groepstraining is verdeeld in een warming-up en cooling-down met ertussen…

  • Series van bewegen (staand, zittend, liggend met of zonder gewichtjes) en…

  • Series van ontspannen (mindfulness, yoga, pilates, ademhaling, progressieve relaxatie, autogene training)

  • Je traint in een ontspannen, niet prestatiegerichte sfeer op jouw eigen niveau

  • Je hoeft geen gevoel voor ritme te hebben, ondanks dat er wel met muziek gewerkt wordt

  • Je krijgt diverse niveaus per oefening aangeboden en de training is daardoor ook geschikt voor mensen met blessures en/of beperkingen

  • Je krijgt les van een Fysiotherapeut (Maaike), met als specialisatie Burn-out (in balans komen en blijven)

  • Je verlaat de les heerlijk FIT en ONTSPANNEN

De les is erg goed, gezellig en inspirerend. – Ellen Overwater”

Praktische zaken

Maandag 18.50 – 20.00 uur
Maandag 20.00 – 21.10 uur

Gymzaal Stedelijk College
Van Doornenplantsoen 1
2722 ZA Zoetermeer

————————————

Donderdag 8.50 – 10.00 uur
Donderdag 10.00 – 11.10 uur

Wijkcentrum Rokkeveen
Prismalaan 34
2718 CX Zoetermeer

————————————

Kosten per les van 70 minuten € 8,50
Vrijblijvende eenmalige proefles € 5,-

Klik hier om je in te schrijven voor een geheel seizoen “Voorjaar 2019”

Klik hier om je in te schrijven voor een vrijblijvende proefles

Klik hier voor een 10-rittenkaart voor seizoen “Voorjaar 2019”

Wanneer je je hebt opgegeven en betaald hebt voor een heel seizoen (voorjaar of najaar), mag je bij afwezigheid (verhindering, vakantie of ziekte), in diezelfde week of de direct erop volgende week, de training inhalen op een andere dag. Graag dit wel even communiceren.

Indien een les door onverwachte omstandigheden niet door kan gaan (ziekte Maaike, code Rood vanwege sneeuwval, o.i.d.), dan is dit de eerste keer van een seizoen voor ieders eigen rekening (overmacht). Gebeurt dit een tweede keer binnen 1 seizoen, dan wordt er gekeken naar een passende oplossing.

————————————

Onderstaande data horen bij “Voorjaar 2019” voor de maandagavond

7, 14, 21, 28 januari
4, 11, 18, 25 februari
4, 11, 18 maart (25 maart geen les)
1, 8, 15, 29 april (22 april geen les)
6, 13, 20, 27 mei
17, 24 juni (3 en 10 juni geen les)
1, 8 juli

Onderstaande data horen bij “Voorjaar 2019” voor de donderdagochtend

10, 17, 24, 31 januari
7, 14, 21, 28 februari
7, 14, 21 maart (28 maart geen les)
4, 11, 18 april (25 april geen les)
2, 9, 16, 23 mei (30 mei geen les)
13, 20, 27 juni (6 juni geen les)
4, 11 juli

————————————

Wil je zowel de Indoor, alsook de Outdoor volgen in het Voorjaar 2019? Dan krijg je GRATIS een matje en GRATIS een hele leuke tas!

Ben je al lid en breng je een nieuw lid aan voor een heel seizoen; voor vrijdag 15 februari? Dan krijg je een GRATIS cadeaubon voor een heerlijke MASSAGE (voor jezelf of om weg te geven aan een ander) en natuurlijk de leuke tas wanneer je die nog niet had!

Zie ook de pagina “Acties” voor alle acties van dit moment!

————————————

Vind je een Outdoor versie leuker? Ook in 2019 gaan we verder met “Beweeg en Ontspan Outdoor”!
Klik hier voor “Beweeg en Ontspan Outdoor” en geef je op voor “Voorjaar 2019”!

Klik hier voor een vrijblijvende proefles
Fysiotherapeut Maaike uitleg training Zoetermeer
Training bewegen ontspannen indoor

Ik zocht een vaste sportavond met bewegen op muziek en een docent die kan motiveren. Dit alles vind ik bij Maaike die enthousiast de les beweeg en ontspan indoor geeft. Ze geeft advies bij de oefeningen, die afwisselend staand of op de mat gedaan worden en daarbij schalt er goede muziek uit de box. Wat nieuw voor mij is, zijn de ontspanningsoefeningen tussendoor, maar ik merk dat dat erg prettig is en leert me ook bewuster naar mijn lichaam te luisteren. De les beweeg en ontspan indoor is heel gevarieerd en zelfs evenwichtsoefeningen komen aan bod. Daarbij geeft Maaike met veel energie de les en doet ook zelf mee. Ze motiveert iedereen persoonlijk en ik vind het een heel prettige manier van sporten en bewust met je lichaam bezig zijn. Elke week kom ik er weer moe maar blij vandaan want er hangt een goede energie tussen de groep en Maaike. Een aanrader dus en ik zou zeggen kom een keer naar de proefles.

Bianca

Sinds april 2017 ben ik gestart met de Beweeg en Ontspan indoor trainingen bij Maaike. Na eerst een proefles te hebben gevolgd merkte ik gelijk dat dit echt iets voor mij is. De lessen zijn zeer afwisselend en elke spiergroep word elke training weer getraind. Door de intensieve series af te wisselen met de ontspanning is het goed vol te houden. Na een keer of 7 merk ik gewoon dat het makkelijker vol te houden is. En door Maaike haar enthousiasme doe je ook graag mee! Ze geeft altijd aan dat ieder het op zijn eigen tempo en kunnen de oefeningen kan doen. Zo is de training mogelijk voor iedereen.
Vanuit haar professionaliteit als fysiotherapeut geeft Maaike duidelijke instructies wat de juiste houding is en geef tijdens de oefeningen aanwijzingen. Ze heeft oog voor iedereen en dat is juist erg fijn. Ook als het goed gaat laat ze het even merken en dit stimuleert om net dat beetje extra te geven tijdens te oefeningen.
En doordat de gehele training op afwisselende muziek word gegeven is het nog gezellig ook! Kortom ik zou de training echt iedereen aanraden!

Irma de Bruin

Beweeg en Ontspan is voor mij een geweldige combinatie om te sporten en om met dagelijkse stress om te gaan. De muziek is afwisselend stimulerend en ontspannend waardoor de training leuk is om te doen en goed is vol te houden, óók voor mijn leeftijd (ik ben 50 plus)!! Natuurlijk onder de geweldig enthousiaste begeleiding van Maaike

Tine Mostert

Het Beweeg en Ontspanprogramma wat Maaike geeft is nieuw voor mij. Een mooie combinatie van spanning en ontspanning van zowel lichaam als geest. Ze is zeer enthousiast en dit werkt zeer goed. Ze heeft de volle aandacht voor elke deelnemer.

Nanny Adema
Fysiotherapie Indoor training
Ontspannen training Zoetermeer
Fysiotherapie Zoetermeer training