Buiten groepstraining beweeg en ontspan zoetermeer
Klik hier voor een vrijblijvende proefles

Beweeg en Ontspan Outdoor groepstraining, ook online

Fysiotherapie Beweeg en Ontspan in Rokkeveen, Zoetermeer biedt ook een Outdoor Beweeg en Ontspan groepstraining aan, elke vrijdagochtend. Gegeven door Fysiotherapeut Maaike, het hele jaar door.
Beweeg en Ontspan kan natuurlijk ook online! Klik hier voor online Beweeg en Ontspan lessen. Je kunt kiezen uit een Online Proefles, Online 5-rittenkaart of een Online 10-rittenkaart.
Een gratis, Beweeg en Ontspan Outdoor les is te vinden op mijn YouTube kanaal, Fysio Maaike. Klik hier voor deze gratis Outdoor les en doe mee!

Beweeg en Ontspan Outdoor groepstraining is een heerlijke training voor het lichaam en de geest. Het verbetert je vitaliteit, conditie, houding, coördinatie en souplesse. Daarnaast kom en ben je beter in balans omdat je zowel beweegt als ontspant, hierdoor reduceer je stress. Ook stimuleer je de vetverbranding en het uithoudingsvermogen tijdens de trainingen.
De Beweeg en Ontspan Outdoor groepstraining is geschikt voor iedereen. Jong of oud, man of vrouw, maakt niet uit. Gedurende de training kies je jouw eigen niveau.

“Leuke, gezellige, sportieve lessen die met veel enthousiasme worden gegeven”
Irma de Bruin, vrouw, 37 jaar

Klik hier voor seizoen 2020-2021

“Een hele prettige groepsles met een heerlijke mix van inspanning en ontspanning”
Anja Knoester, vrouw, 61 jaar

Klik hier voor 10-rittenkaart

Hoe ziet de Beweeg en Ontspan outdoor groepstraining eruit?

We starten in het Burgemeester Hoekstrapark in Rokkeveen, locatie kruising Spectrumsingel / Geel-Groenlaan. Daar loop je over het blauwe bruggetje heen en kom je bij een speeltuin aan. Hier zal de training plaatsvinden. Daar kun je je waardevolle spullen kwijt bij mij en starten we direct de training met een warming-up. Dit kan zijn joggen, hardlopen, of op de plaats warm worden met diverse oefeningen. Je hoeft niet te kunnen hardlopen om mee te doen. De training is een combinatie van Bewegen (stukjes wandelen/joggen/hardlopen, spierversterkende oefeningen, squats, biceps, lunges, triceps, etc.) en Ontspannen (korte oefeningen uit de yoga, pilates, mindfulness, autogene training, ademhaling en progressieve relaxatie). Tijdens de training kun je altijd op je eigen niveau trainen, je bepaalt zelf of je de oefening makkelijker (lichter) of moeilijker (zwaarder) maakt. Fysiotherapeut Maaike is ervoor om je hierin te ondersteunen.
De training duurt een uur en uiteraard doen we een heerlijke, rustige cooling-down.
De training gaat (bijna) altijd door, alleen wanneer het stortregent of onweert, gaat de training niet door.

“Gezellige lessen, mooie afwisseling tussen in- en ontspanning. Fijn dat Maaike op de hoogte is van je (eventuele) klachten”
Ietje van Andel, vrouw, 62 jaar

Praktische zaken

Vrijdag 9.15 – 10.15 uur

Burgemeester Hoekstrapark, kruising Spectrumsingel / Geel Groenlaan
Junior Speeltuin

Inschrijven?! Klik hier

Vind je een Indoor versie leuker? Klik hier voor “Beweeg en Ontspan Indoor”

“Maaike geeft enthousiast les, met oog voor iedereen”
José Roggeveen, vrouw, 51 jaar

Zoetermeer groepstraining buiten
Groepstraining zoetermeer buiten
Groepstraining zoetermeer buiten
Groepstraining Zoetermeer buiten
Groepstraining buiten fysiotherapie
Groepstraining Zoetermeer