Buiten groepstraining beweeg en ontspan zoetermeer

Beweeg en Ontspan outdoor groepstraining

Fysiotherapie Beweeg en Ontspan in Rokkeveen, Zoetermeer biedt ook een outdoor Beweeg en Ontspan groepstraining aan. Gegeven door Fysiotherapeut Maaike, in 2 periodes door het jaar heen. Voor de zomer en na de zomer.

Beweeg en Ontspan outdoor groepstraining is een heerlijke training voor het lichaam en de geest. Het verbetert je vitaliteit, conditie, houding, coördinatie en souplesse. Daarnaast kom en ben je beter in balans omdat je zowel beweegt als ontspant, hierdoor reduceer je stress. Ook stimuleer je de vetverbranding en het uithoudingsvermogen tijdens de trainingen.
De Beweeg en Ontspan outdoor groepstraining is geschikt voor iedereen. Jong of oud, man of vrouw, maakt niet uit. Gedurende de training kies je jouw eigen niveau.

Klik hier voor 10-rittenkaart
Klik hier voor heel seizoen

Hoe ziet de Beweeg en Ontspan outdoor groepstraining eruit?

We starten onderaan de trap van het Burgemeester Hoekstrapark in Rokkeveen. Daar kun je je waardevolle spullen kwijt bij mij en starten we direct de training met een warming-up. Dit kan zijn joggen, hardlopen, of op de plaats warm worden met diverse oefeningen. Je hoeft niet te kunnen hardlopen om mee te doen. De training is een combinatie van Bewegen (stukjes wandelen/joggen/hardlopen, spierversterkende oefeningen, squats, biceps, lunges, triceps, etc.) en Ontspannen (korte oefeningen uit de yoga, pilates, mindfulness, autogene training, ademhaling en progressieve relaxatie). Tijdens de training kun je altijd op je eigen niveau trainen, je bepaalt zelf of je de oefening makkelijker (lichter) of moeilijker (zwaarder) maakt. Fysiotherapeut Maaike is ervoor om je hierin te ondersteunen.
De training duurt een uur en uiteraard doen we een heerlijke, rustige cooling-down.
De training gaat (bijna) altijd door, alleen wanneer het stortregent of onweert, gaat de training niet door en wordt deze verplaatst. Er zijn 3 verplaatsingen ingecalculeerd per seizoen, je betaald voor 20 trainingen, verdeeld over 23 beschikbare weken.

Praktische zaken

Vrijdag 9.15 – 10.15 uur

Burgemeester Hoekstrapark (verzamelen onderaan de trap, aan de kant van Dekker)

————————————

Kosten per les van 60 minuten, inclusief alle materialen (behalve een matje) en 9 % BTW € 8,50
Vrijblijvende eenmalige proefles € 5,-

Matje is bij mij te koop voor € 10,-, je kunt ook zelf een matje aanschaffen natuurlijk.

Wanneer je je hebt opgegeven en betaald hebt voor een heel seizoen (voorjaar of najaar), mag je bij afwezigheid (verhindering, vakantie of ziekte), in diezelfde week of de direct erop volgende week, de training inhalen op een andere dag. Graag dit wel even communiceren.

Indien een les door onverwachte omstandigheden niet door kan gaan (ziekte Maaike, code Rood vanwege sneeuwval, o.i.d., keiharde regen of onweer), dan is dit de eerste keer van een seizoen voor ieders eigen rekening (overmacht). Gebeurt dit een tweede keer binnen 1 seizoen, dan wordt de les ingehaald. Dit is maximaal 3 keer per seizoen mogelijk.

————————————

We starten met “Voorjaar 2019” op Vrijdagochtend 11 januari 2019. Indien er genoeg aanmeldingen zijn voor woensdagochtend, starten we ook op woensdagochtend.
Er zijn 20 lessen, verdeeld over 22 beschikbare weken.

Klik hier om je in te schrijven voor heel Voorjaar 2019 voor Beweeg en Ontspan Outdoor

————————————

Onderstaande data horen bij “Voorjaar 2019” voor de vrijdagochtend. Dit zijn 22 data waarvan er 20 doorgaan

11, 18, 25 januari
1, 8, 22 februari (15 februari geen les)
1, 8, 15, 22 maart (29 maart geen les)
5, 12, 26 april (19 april geen les)
3, 10, 17, 24 mei (31 mei geen les)
14, 21, 28 juni (7 juni geen les)
5, 12 juli

————————————

Wil je zowel de Outdoor, alsook de Indoor volgen in het Voorjaar 2019? Dan krijg je GRATIS een matje en GRATIS een hele leuke tas!

————————————

Vind je een Indoor versie leuker? Klik hier voor “Beweeg en Ontspan Indoor”

Zoetermeer groepstraining buiten
Klik hier om in te schrijven
Groepstraining zoetermeer buiten
Groepstraining zoetermeer buiten
Groepstraining Zoetermeer buiten
Groepstraining buiten fysiotherapie
Groepstraining Zoetermeer