Mijn laatste blog (voorlopig), schrijf ik net thuiskomend van een fantastische (zomer)vakantie.
De 20e blog alweer die ik uiteraard nog steeds met ontzettend veel plezier, positiviteit en inspiratie aan het schrijven ben. En dan is het toch voorlopig de laatste helaas… Dit heeft alles te maken met de ontzettende groei die Fysiotherapie Beweeg en Ontspan aan het doormaken is en doorgemaakt heeft. De afgelopen 2 jaar waren een rollercoaster van positieve momenten met ontzettend veel mensen die ik blij heb mogen maken met fysiotherapie, personal training, mijn gestarte groepstrainingen “Beweeg en Ontspan Outdoor” en “Beweeg en Ontspan Indoor” die zijn gegroeid / geëxplodeerd 😉 van 4 mensen naar meer dan 50 mensen, massages, medical taping, dry needling en allerlei adviseringen. Het is wat, zo onwijs gaaf!

Mijn 20e blog is dus voorlopig mijn laatste blog. Ik doe alles alleen binnen Fysiotherapie Beweeg en Ontspan (en dat wil ik graag zo houden voorlopig :-)), en ik moet zelf uiteraard ook denken aan mijn eigen balans. De nieuwsbrieven die ik maandelijks verstuur zijn ook onwijs leuk om te maken en in elkaar te zetten, maar ook mijn marketing, mijn behandelingen en natuurlijk mijn vlogs! Want dat is de grootste reden; ik ben gaan vloggen. Elke week, op maandagochtend; post ik een vlog online op YouTube (op het kanaal; Fysiotherapie Beweeg en Ontspan) en dit kost uiteraard ook de nodige tijd. Dat geeft niet, want het is ontzettend leuk om te doen, maar daardoor moet ook ik dus keuzes maken. En het vloggen bied de mogelijkheid om ook (net als in blogs), een onderwerp aan te snijden en hierover te (in dit geval), vertellen. Want dat is natuurlijk mijn hogere doel; mensen steeds meer leren over het menselijk lichaam, hun eigen lichaam en hierin de balans te (be)houden. Dat is mijn hogere doel met Fysiotherapie Beweeg en Ontspan!

Daarnaast heb ik uiteraard nog veel meer doelen en dromen. Er staat altijd nog een hoop op mijn To-Wish en To-Do list (zoals bij zovelen). Zoetermeer, Nederland, jullie zijn nog lang niet van mij en Fysiotherapie Beweeg en Ontspan af! Voor je het weet is er een boek, een webshop of een online trainingsprogramma 😉 Plannen genoeg!

Dus ja, voorlopig stop ik met bloggen en ga ik over op vloggen! Jullie zullen mij dus niet hoeven te missen 🙂

Lieve blog-groetjes en tot vlogs! Maaike