Update dinsdag 24 maart Praktijk:

Ik ben alleen geopend voor:
-Videobellen via Skype (Fysio Maaike op https://join.skype.com/invite/lkVTb4u0EtoH). Deze consulten worden op exact dezelfde wijze gedeclareerd en vergoed als dat je in de praktijk komt. Dit is voor advisering, training en behandeling op afstand.
Maak een afspraak per WhatsApp (06 16 13 22 90) of per mail (maaike@fysiobeno.nl)

Om schouder-aan-schouder te blijven staan met de huisartsen en (para)medici, blijf ik online, via videobellen GEOPEND voor het geven van Fysiotherapeutische zorg en als primair aanspreekpunt voor houding- en bewegingsgerelateerde zorg.
Dit is momenteel de richtlijn vanuit mijn vakgroep, de KNGF en het RIVM, om huisartsen en ziekenhuizen nu, en in de nabije toekomst, niet nog meer te belasten. Ik houd mensen op de been, en zorg er zo voor dat cliƫnten/patiƫnten nu en in de nabije toekomst, minder een beroep hoeven te doen op huisartsen en ziekenhuizen.

—-

Update dinsdag 24 maart Groepstrainingen Indoor en Outdoor:

Groepstrainingen Beweeg en Ontspan Indoor en Beweeg en Ontspan Outdoor gaan NIET door in de zaal of buiten, waar ik normaal gesproken de lessen geef. Dit allen gebeurt nu online, leden van Beweeg en Ontspan Indoor en Beweeg en Ontspan Outdoor ontvangen een login om deze lessen te kunnen blijven volgen.

Wil jij ook online mijn lessen volgen? Koop dat een 10-rittenkaart of een kaart voor dit hele seizoen en ontvang elke week een les Beweeg en Ontspan, online!

Daarnaast ga ik een LIVE les verzorgen voor iedereen (leden en niet leden), Beweeg en Ontspan Indoor, dit is via Facebook https://www.facebook.com/fysiotherapiebeweegenontspan/ op maandagavond 30 maart van 19.30-20.40 uur! Zegt het voort en doe mee!!!

update-dinsdag-24-maart