Update vrijdag 1 mei Praktijk:

Ik ben voor alles weer geopend!!! Dit houdt in:
-1-1 fysieke behandelingen in de praktijk op Cypresgroen 22 met inachtneming van het protocol voor fysiotherapie m.b.t. het Covid-19 virus.
-Personal Training, binnen en buiten, zoveel mogelijk op 1,5 meter afstand. Deze consulten worden op exact dezelfde wijze gedeclareerd en vergoed als voor een reguliere fysiotherapie zitting.
-Videobellen via Skype (Fysio Maaike op https://join.skype.com/invite/lkVTb4u0EtoH) of via WhatsApp (06 16 13 22 90). Deze consulten worden op exact dezelfde wijze gedeclareerd en vergoed als dat je in de praktijk komt. Dit is voor advisering, training en behandeling op afstand, indien je nog niet naar de praktijk durft of wilt komen

Voor alles geldt; Maak een afspraak per WhatsApp (06 16 13 22 90) of per mail (maaike@fysiobeno.nl)

—-

Update vrijdag 1 mei Groepstrainingen Indoor en Outdoor:

Groepstrainingen Beweeg en Ontspan Indoor en Beweeg en Ontspan Outdoor gaan NIET door in de zaal of buiten, waar ik normaal gesproken de lessen geef. Dit allen gebeurt nu online, leden van Beweeg en Ontspan Indoor en Beweeg en Ontspan Outdoor ontvangen een login om deze lessen te kunnen blijven volgen.

Wil jij ook online mijn lessen volgen? Koop dan een 10-rittenkaart of een kaart voor dit hele seizoen en ontvang elke week een les Beweeg en Ontspan, online!

fysiotherapie-open-zoetermeer-maaike