Update zondag 22-3 Corona praktijk:
Om schouder-aan-schouder te blijven staan met de huisartsen en (para)medici, blijf ik GEOPEND voor het geven van Fysiotherapeutische zorg en als primair aanspreekpunt voor houding- en bewegingsgerelateerde zorg.
Dit is de richtlijn vanuit mijn vakgroep, de KNGF en het RIVM, om huisartsen en ziekenhuizen nu, en in de nabije toekomst, niet nog meer te belasten. Ik houd mensen op de been, en zorg er zo voor dat cliƫnten/patiƫnten nu en in de nabije toekomst, minder een beroep hoeven te doen op huisartsen en ziekenhuizen.
Maar, dit vergt regels. Blijf thuis bij klachten, koorts, hoesten. Uiteraard volg ook ik het RIVM.

Ik ben geopend voor:
-1 op 1 behandeling voor noodzakelijke zorg, zowel fysiotherapeutisch- als training gerelateerd
-Videobellen via Skype (Fysio Maaike op https://join.skype.com/invite/lkVTb4u0EtoH). Deze consulten worden op exact dezelfde wijze gedeclareerd en vergoed als dat je in de praktijk komt

Uiteraard was ook ik mijn handen vaker, ik desinfecteer meer, zoals armleuning van de trap, deurklinken en dergelijke. En ik geef uiteraard ook geen hand.

Afspraak niet in de praktijk maar via videobellen via Skype? Graag mij contacten. Afspraak annuleren? Graag mij contacten. Bij (milde of ergere) klachten, meld je alsjeblieft af, ook ik wil gezond, fit en relaxed blijven om zoveel mogelijk mensen te kunnen blijven behandelen en de zorg te bieden die zij nodig hebben.

—-

Update zondag 22-3 Corona groepstrainingen Indoor en Outdoor:
De locaties die ik huur voor Beweeg en Ontspan Indoor zijn gesloten en daarnaast is er vanuit het RIVM het advies om niet met grote groepen (binnen) te trainen. De Groepstrainingen Beweeg en Ontspan Indoor gaan dus NIET door. De Groepstraining Beweeg en Ontspan Outdoor voor vrijdagochtend, beslis ik na de (nieuwe) informatieverstrekking a.s. woensdag/donderdag.

Ik ben bezig met het aanbieden van online lessen, in plaats van de lessen die niet door kunnen gaan. Komende week zullen deze lessen online komen en krijgen jullie hier toegang tot. Hierover binnenkort meer informatie, achter de schermen wordt hier hard aan gewerkt en hierbij ben ik afhankelijk van o.a. mijn websitebouwer. Nog even geduld, wordt aan gewerkt!
Daarnaast ga ik een LIVE les verzorgen, Beweeg en Ontspan Indoor, dit is via Facebook https://www.facebook.com/fysiotherapiebeweegenontspan/ op maandagavond 30 maart van 19.30-20.40 uur! Zegt het voort en doe mee!!!

corona-update-fysiotherapie