Duurzame vitale inzetbaarheid; hartstikke belangrijk op de werkvloer! Sinds januari 2019 mag ik bij OZ Export B.V. werken aan deze duurzame vitale inzetbaarheid als fysiotherapeut. In mijn eigen kamer staat mijn behandelbank en behandel ik 1 op 1 werknemers van OZ Export. Ook ben ik veel tijd op de werkvloer, buiten deze kamer dus. Hier op de werkvloer geef ik advisering over zithoogte, werkhoogte, til adviezen, duw adviezen en het gebruik van materialen.

Duurzame vitale inzetbaarheid op jouw werkvloer?

Neem dan contact met mij op en ik ga graag in gesprek om daarna een offerte op maat te kunnen maken voor jouw bedrijf!
Eerst wat meer informatie lezen hierover? Ga dan naar In Company
Nog niet overtuigd dat een fysiotherapeut op de werkvloer, werkt voor jullie duurzame inzetbaarheid? Lees dan deze recensies!

duurzame-inzetbaarheid-werkvloer-fysiotherapie
vitale-inzetbaarheid-werkvloer-zoetermeer