Vandaag heb ik enquêtes neergelegd bij de trainingen van “Beweeg en Ontspan Indoor”. De enquête gaat over jouw mening (die er zeker toe doet!) over Fysiotherapie Beweeg en Ontspan. En ook over Beweeg en Ontspan Indoor, YouTube, Google+, deze website, je ervaringen met mij, etc.

Vul in en win een gratis massage

Wil jij ook graag je mening geven en een gratis massage verdienen met het invullen van de enquête? Neem dan vandaag nog contact met me op, aanstaande vrijdag 6 juli verloot ik de massage onder alle ingevulde enquêtes.
Ook wanneer je niet meedoet aan Beweeg en Ontspan Indoor kun je prima de enquête invullen!

Stuur me een email op maaike@fysiobeno.nl en ik stuur de enquête naar je toe!

Voor alle mensen die de enquête al hebben ingevuld en ingeleverd bij me; dankjewel!!! Mijn dank is groot!!!

Enquete fysiotherapie zoetermeer