Fysiotherapie op de werkvloer bij OZ Export mag ik doen sinds januari 2019. Hier mag ik zorgen voor meer duurzame vitaliteit, zowel beneden bij de banden op de werkvloer, alsook boven bij de computers.
In mijn speciale “groene kamer”, boven bij OZ Export, staat mijn behandelbank en mag ik 1-1 fysiotherapie geven. Daarnaast kom ik natuurlijk ook voor werkplekonderzoeken ook beneden bij de banden en de inpak, verwerking en karrenbouw (o.a.).
Ook heb ik laatst een vlog gemaakt in mijn “groene kamer”, over de Swopper! Wat is dat?! Swopper?! Bekijk dan de vlog hier!

Dutch Flower Group

OZ Export in de Kwakel, maakt onderdeel uit van de Dutch Flower Group, waar 30 bedrijven bij horen. Meer informatie over de Dutch Flower Group vind je hier op deze website.

Bedrijfsfysiotherapie op jouw afdeling of op jouw werkvloer?

Interesse in een traject waarbij ik niets kost, maar alleen maar oplever in de vorm van prettigere werksfeer, minder verzuim en meer arbeidsmobiliteit? Neem dan nu contact met mij op en dan ga ik graag vrijblijvend in gesprek om daarna een offerte op maat te kunnen maken voor jouw afdeling of jouw bedrijf!
Eerst wat meer informatie lezen over de mogelijkheden? Ga dan naar In Company
Nog niet overtuigd dat een bedrijfsfysiotherapeut op de werkvloer, werkt op jouw afdeling of bedrijf? Lees dan deze recensies!

fysiotherapie-werkvloer-vitaliteit-duurzaamheid
duurzame-inzetbaarheid-fysiotherapie-werknemers