Vrijblijvend gesprek aanvragen?

In Company; in balans op de werkvloer

Fysiotherapie Beweeg en Ontspan, gevestigd in Rokkeveen, wijk 18, Zoetermeer is een kleinschalige Fysiotherapie praktijk, waar bedrijven terecht kunnen voor fysiotherapie op de werkvloer (bedrijfsfysiotherapie), trainingen (zowel persoonlijk als ook groepstrainingen), presentaties en/of stoelmassages.
Maaike Grovenstein is de trotse eigenaresse van Fysiotherapie Beweeg en Ontspan. Ik stel mezelf graag aan jouw bedrijf voor.

Mijn naam is Maaike en ik help jouw bedrijf graag om jullie werknemers beter in balans te brengen. Acht jaar lang ben ik docente lichamelijke opvoeding in zowel het basis- als het middelbaar onderwijs geweest. In de beginjaren ernaast gestudeerd voor fysiotherapeut en hierdoor moest ik leren om goed de balans te krijgen en te houden in mijn werk, studie en privé. In 2009-2010 ervoer ik een burn-out en sindsdien is balans het woord in mijn leven; alles draait om balans tussen bewegen (werken) en ontspannen. Inmiddels heb ik de balans volledig gevonden in mijn eigen bedrijf; Fysiotherapie Beweeg en Ontspan.
Ik help jou graag om met jouw bedrijf ook deze balans te ervaren, dit kan door middel van een presentatie, bedrijfsfysiotherapie, personal- of groepstrainingen en ook door stoelmassage(s).

“Maaike Grovenstein heb ik leren kennen als bijzonder enthousiaste en gedreven onderneemster. In de voorbereiding van haar start als zelfstandig ondernemer heeft ze zich zeer grondig voorbereid. Zowel vakinhoudelijk als op ondernemersvaardigheden.
Zorgvuldig, betrouwbaar, enthousiast, sportief, gedreven, leergierig en inspirerend zijn woorden die bij me opkomen als ik Maaike mag omschrijven.
Als spreker is ze open, met een aanstekelijk enthousiasme kan ze haar verhaal duidelijk neerzetten en weet ze zich heel goed in haar doelgroep te verplaatsen.”
Irma de Graaff, Kamer van Koophandel

Zakelijke balans

Vanwege jarenlange ervaring in de zakelijke wereld als fysiotherapeut en zelfstandig ondernemer, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om zakelijk in balans te blijven. Dit kan door middel van bedrijfsfysiotherapie (fysiotherapie op de werkvloer), personal training voor die specifieke medewerker. Ofwel groepstrainingen voor een groep medewerkers. Ook zijn stoelmassages mogelijk; 20 minuten lang ontspannen waarna uw werknemers weer fit en vitaal verder aan de slag gaan! Alles is uiteraard op maat gemaakt, speciaal voor jouw bedrijf.

Succesvol vitaliteitsprogramma met fysiotherapeute Maaike Grovenstein. Het afgelopen jaar heeft onze werkgroep vanuit Duurzame Inzetbaarheid een vitaliteitsprogramma ontwikkeld samen met Maaike Grovenstein van Fysiotherapie Beweeg en Ontspan. Maaike is op diverse dagen aanwezig om bij OZ Export meer vitaliteit te bieden. Dit kan zowel preventief als ook curatief (genezend). Denk hierbij aan rug-, schouder- of knieklachten, adviezen over tillen/duwen van bloemenkarren, bukken en staan aan de banden. Dit is van extra belang zodat onze logistieke medewerkers verantwoord te werk kunnen gaan. Werken aan je vitaliteit tijdens je werk? Bij ons kan het met Maaike!”
Mitta van Weteringen, OZ Export B.V.

Voordelen van Fysiotherapie Beweeg en Ontspan op de werkvloer

 • Zowel curatief (genezend) als ook preventief (voorkomend) werkt Fysiotherapie Beweeg en Ontspan

 • Focus ligt op het voorkomen of snel herstellen van BURN-OUT

 • Tijdbesparend omdat de werknemers op kantoor naar een fysiotherapeut kunnen, tijdens werktijd. Hierdoor hoeven zij de werkvloer niet te verlaten

 • Kostenefficiënt vanwege de fiscale voordelen, maar ook zeker vanwege de kosten die jouw bedrijf bespaard wanneer werknemers ziek worden of langer ziek zijn dan noodzakelijk

 • Fiscaal voordeel mogelijk via de werkkostenregeling

 • Zowel fysiek (het lichaam) als ook mentaal (de geest) komen aan bod

 • Verhoging van de vitaliteit en de inzetbaarheid van de werknemers, waardoor jouw bedrijf weer kosten bespaard

 • Blijde werknemers! Wat ervoor zorgt dat de sfeer in het bedrijf nog positiever wordt en dus de arbeidsproductiviteit wordt verhoogd

 • Korte lijn ten aanzien van de klachten van werknemers en het arbeidsproces, vanwege dat de fysiotherapeut op de werkvloer aanwezig is

 • Het ziekteverzuim reduceert en dus zijn er vitale(re) medewerkers

 • Het allerbelangrijkste; de werknemers zijn weer IN BALANS

Mogelijkheden van Fysiotherapie Beweeg en Ontspan op de werkvloer

 • Vitaliteitsprogramma met 0-meting en effectmeting

 • Fysiotherapie op de werkvloer

 • Individuele coaching

 • Beweeg en Ontspan Indoor of Outdoor groepstraining op de werkvloer

 • Workshops / Advisering over in balans zijn en blijven op de werkvloer o.a. door middel van microbreaks

 • Yoga, Mindfulness, Pilates, Spinning, Aerobics workshops / lessen

 • (Stoel) Massages op de werkvloer

 • En nog veel meer! Uiteraard aangepast aan de wensen van jouw bedrijf, op maat gemaakt

“Maaike geeft invulling aan een gedeelte van de duurzame inzetbaarheid van OZ Export. 1 keer per 2 weken behandelt zij onze medewerkers en geeft hen tips om gezond en fit te blijven. Dit doet ze met veel spontaniteit en kundigheid. We zijn dus erg blij dat we Maaike als fysiotherapeut hebben.”
Jeroen Groen in ‘t Wout, Hoofd P&O van OZ Export B.V.

Blog Fysiotherapie op de werkvloer

Wil je als bedrijf meer informatie lezen over Fysiotherapie Beweeg en Ontspan op de werkvloer? Maaike heeft hier een blog over geschreven; klik hier en lees de blog!

Blog Ergonomie op de werkvloer

Wil jij als bedrijf of afdeling meer lezen over Ergonomie in combinatie met Fysiotherapie op de werkvloer? Maaike heeft hier een blog over geschreven; klik hier en lees de blog!

Vrijblijvend gesprek aanvragen?
Maaike Grovenstein bedrijfsfysiotherapie Zoetermeer
Maaike presentatie bedrijfsfysiotherapie Zoetermeer
Maaike presentatie bedrijfsfysiotherapie Zoetermeer
Bedrijfsfysiotherapie Zoetermeer