In company2018-12-13T18:05:55+00:00

In Company; in balans op de werkvloer

Fysiotherapie Beweeg en Ontspan, gevestigd in Rokkeveen, wijk 18, Zoetermeer is een kleinschalige Fysiotherapie praktijk, waar bedrijven en scholen ook terecht kunnen voor fysiotherapie op de werkvloer (bedrijfsfysiotherapie), trainingen (zowel persoonlijk als ook groepstrainingen), presentaties en/of stoelmassages.
Maaike Grovenstein is de trotse eigenaresse van Fysiotherapie Beweeg en Ontspan. Ik stel mezelf graag aan jouw bedrijf of school, voor.

Mijn naam is Maaike en ik help jouw bedrijf en/of school graag om de werknemers beter in balans te brengen. Acht jaar lang ben ik docente lichamelijke opvoeding in zowel het basis- als het middelbaar onderwijs geweest. In de beginjaren ernaast gestudeerd voor fysiotherapeut en hierdoor moest ik leren om goed de balans te krijgen en te houden in mijn werk, studie en privé. In 2009-2010 ervoer ik een burn-out en sindsdien is balans het woord in mijn leven; alles draait om balans tussen bewegen (werken) en ontspannen. Inmiddels heb ik de balans volledig gevonden in mijn eigen bedrijf; Fysiotherapie Beweeg en Ontspan.
Ik help jou graag om met jouw bedrijf of school ook deze balans te ervaren, dit kan door middel van een presentatie, bedrijfsfysiotherapie, personal- of groepstrainingen en ook door stoelmassage(s).

Zakelijke balans

Vanwege jarenlange ervaring in de zakelijke wereld als fysiotherapeut en zelfstandig ondernemer, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om zakelijk in balans te blijven. Dit kan door middel van bedrijfsfysiotherapie (fysiotherapie op de werkvloer), personal training voor die specifieke medewerker. Ofwel groepstrainingen voor een groep medewerkers. Ook zijn stoelmassages mogelijk; 20 minuten lang ontspannen waarna uw werknemers weer fit en vitaal verder aan de slag gaan! Alles is uiteraard op maat gemaakt, speciaal voor jouw bedrijf.

Basis-, Middelbare-, MBO- en HBO scholen

Vanwege jarenlange ervaring in zowel het basis- als het middelbaar onderwijs als docente Lichamelijke Opvoeding, weet ik als geen ander hoe kinderen en leerlingen te animeren en te motiveren. Neem contact op met Fysiotherapie Beweeg en Ontspan voor een bootcamp, hardlooples, beweegles, presentaties over het menselijk lichaam en blessures of een andere vorm van workshop / presentatie. Natuurlijk kun je als werkgever in het onderwijs, jouw werknemers ook verwennen met een stoelmassage! Alles is uiteraard op maat gemaakt, speciaal voor jouw school.

Verbeter de vitaliteit op jouw werkvloer, het kan nu met Subsidie

Fysiotherapie Beweeg en Ontspan op jouw werkvloer! Het is vanaf nu mogelijk met Subsidie! Zowel voor bedrijven alsook voor scholen.
Fysiotherapie Beweeg en Ontspan werkt samen met SubsidieZaak (gespecialiseerd in het verkrijgen van subsidies), om dit voor jouw bedrijf of school mogelijk te maken.
Van 8 april 2019 tot en met 12 april 2019 kan jouw bedrijf of school een aanvraag doen voor de “ESF Duurzame Inzetbaarheid” subsidie.

Heeft jouw bedrijf of school ook…
– Veel ziekteverzuim op de werkvloer?
– Minder vitale werknemers?
– Veel stress op de werkvloer?

Wil jij ook op jouw werkvloer ook…
– Meer vitaliteit en meer gezondheid?
– Minder kans op Burn-Out?
– Meer arbeidsmobiliteit?
– Minder stress?
– Meer balans tussen werk en pauze(s)?

Vraag dan NU een gesprek aan met Fysiotherapie Beweeg en Ontspan en benut de kans om in april 2019 subsidie te krijgen voor meer vitaliteit op de werkvloer!
Klik hier voor de aanvraag.

Alle voordelen op een rij voor de ESF Duurzame Inzetbaarheid Subsidie

Na het gesprek tussen werkgever en Fysiotherapie Beweeg en Ontspan, start de aanvraagperiode voor de subsidie. Dit zal gedaan worden door SubsidieZaak. Wordt de aanvraag toegekend, dan kan Fysiotherapie Beweeg en Ontspan, gedurende maximaal 12 maanden, elke maand / week een dag(deel) naar jouw bedrijf of school toekomen. De voordelen zijn ongekend. Lees snel verder…

– Vitale(re) werknemers
– Zowel curatief (genezend) als ook preventief (voorkomend)
– Kostenefficiënt, zeker nu vanwege de subsidie, maar ook zeker vanwege de besparende kosten van een zieke werknemer
– Snelle terugkeer in het arbeidsproces
– Zowel fysiek (het lichaam) als ook mentaal (geest); echt een totaalplaatje
– Blijde werknemers, wat zorgt voor een betere sfeer en daarmee ook meer productiviteit
– Ziekteverzuim reduceert en werknemers worden meer vitaal
– De werknemers zijn in balans!

Fysiotherapie Beweeg en Ontspan legt al deze voordelen graag uit, in een gesprek.

Alle mogelijkheden op een rij voor de ESF Duurzame Inzetbaarheid Subsidie

De mogelijkheden die Fysiotherapie Beweeg en Ontspan te bieden heeft zijn zeer divers. Uiteraard zullen de te bieden mogelijkheden afhangen, van de wensen van jouw bedrijf of school en de mogelijkheden binnen de subsidie. Fysiotherapie Beweeg en Ontspan levert altijd maatwerk, speciaal voor jouw bedrijf of school.

Hieronder alle mogelijkheden op een rij:
– Vitaliteitsprogramma met 0-meting en effectmeting
– Individuele coaching
– Fysiotherapie op de werkvloer
– Beweeg en Ontspan Indoor groepstraining op de werkvloer
– Beweeg en Ontspan Outdoor groepstraining op de werkvloer
– Workshops / Advisering over in balans zijn en blijven op de werkvloer
– Mindfulness integreren op de werkvloer
– Yoga, Pilates, Spinning, Aerobics workshops / lessen
– (Stoel) Massages op de werkvloer

En nog veel meer!
Uiteraard op maat aangepast naar de wensen van jouw bedrijf of school.

————————————————————————————

Voordelen van Fysiotherapie Beweeg en Ontspan op de werkvloer

 • Zowel curatief (genezend) als ook preventief (voorkomend) werkt Fysiotherapie Beweeg en Ontspan

 • Focus ligt op het voorkomen of snel herstellen van BURN-OUT

 • Tijdbesparend omdat de werknemers op kantoor naar een fysiotherapeut kunnen, tijdens werktijd. Hierdoor hoeven zij de werkvloer niet te verlaten

 • Kostenefficiënt vanwege de fiscale voordelen, maar ook zeker vanwege de kosten die jouw bedrijf of school bespaard wanneer werknemers ziek worden of langer ziek zijn dan noodzakelijk

 • Fiscaal voordeel mogelijk via de werkkostenregeling

 • Zowel fysiek (het lichaam) als ook mentaal (de geest) komen aan bod

 • Verhoging van de vitaliteit en de inzetbaarheid van de werknemers, waardoor jouw bedrijf of school weer kosten bespaard

 • Blijde werknemers! Wat ervoor zorgt dat de sfeer in het bedrijf nog positiever wordt en dus de arbeidsproductiviteit wordt verhoogd

 • Korte lijn ten aanzien van de klachten van werknemers en het arbeidsproces, vanwege dat de fysiotherapeut op de werkvloer aanwezig is

 • Het ziekteverzuim reduceert en dus zijn er vitale(re) medewerkers

 • Het allerbelangrijkste; de werknemers zijn weer IN BALANS

————————————————————————————

Blog Fysiotherapie op de werkvloer

Wilt je als bedrijf of als school meer informatie lezen over Fysiotherapie Beweeg en Ontspan op de werkvloer? Maaike heeft hier een blog over geschreven; klik hier en lees de blog!

Stuur mij als bedrijf of als school een offerte

Maaike Grovenstein bedrijfsfysiotherapie Zoetermeer

Maaike heb ik leren kennen als bijzonder enthousiaste en gedreven onderneemster. In de voorbereiding van haar start als zelfstandig ondernemer heeft ze zich zeer grondig voorbereid. Zowel vakinhoudelijk als op ondernemersvaardigheden. Zorgvuldig, betrouwbaar, enthousiast, sportief, gedreven, leergierig en inspirerend zijn woorden die bij me opkomen als ik Maaike mag omschrijven. Als spreker is ze open, met een aanstekelijk enthousiasme kan ze haar verhaal  duidelijk neerzetten en weet ze zich heel goed in haar doelgroep te verplaatsen.

Irma de Graaff, Kamer van Koophandel
Maaike presentatie bedrijfsfysiotherapie Zoetermeer
Maaike presentatie bedrijfsfysiotherapie Zoetermeer
Bedrijfsfysiotherapie Zoetermeer