Het is zover; Maaike is de allereerste, vloggende fysiotherapeute van Nederland. Elke week zal ik een nieuwe vlog ├╝ploaden met mijn visie op het vak Fysiotherapie, mijn tips voor meer vitaliteit en gezondheid, mijn oefeningen ten aanzien van het menselijk lichaam en mijn leven als onderneemster!

Op deze website heb ik een nieuw tabblad ingericht, speciaal voor alle vlogs. Klik hier om alle vlogs tot nu toe te bekijken.

Abonneer gratis op het YouTube kanaal “Fysiotherapie Beweeg en Ontspan”

Abonneer je nu op het kanaal “Fysiotherapie Beweeg en Ontspan”, op YouTube. Klik hier om te abonneren!
Dit is gratis en kan al met een Google / Gmail account (hiervoor moet je wel inloggen). Vergeet niet op het belletje te klikken, dan krijg je een pop-up wanneer ik weer een nieuwe vlog heb gepost. Doe zeker een duim omhoog (klik op het duimpje) wanneer je de vlog leuk vond en vergeet niet een reactie achter te laten onder de vlog. Wie weet komt jouw reactie wel aan bod in een volgende vlog!

Klik hier voor de allereerste vlog van Maaike, de vloggende fysiotherapeute. Of bekijk hem hieronder.