Vandaag een prachtige dag voor Personal Training bij Fysiotherapie Beweeg en Ontspan! Wat een heerlijke ochtend; fris, maar de zon warmde ons zeker weten op! Heerlijk in het park, vlakbij het Burgemeester Hoekstrapark in Zoetermeer, geef ik elke woensdagochtend aan 2 dames personal training.

Personal training in Zoetermeer door Fysiotherapie Beweeg en Ontspan

Heeft u ook behoefte aan persoonlijke, 1 op 1 training? Wilt u ook zo heerlijk outdoor begeleid worden naar uw persoonlijke doel of hulpvraag? Wilt ook u getraind worden door Fysiotherapeut Maaike die uw lichaam kent na intake en onderzoek? Maak een afspraak en kom langs voor Personal Training! Dit hoeft natuurlijk niet perse op woensdagochtend te zijn, ook op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is dit mogelijk. Neem contact op voor welke dag en tijd u schikt!
Wanneer u binnenkomt met een fysiotherapeutische klacht en er blijkt dat personal training een juiste behandeling is voor uw klacht, kan dit zelfs (deels) vergoed worden door de zorgverzekering! Een hele mooie win-win situatie, waarbij u en van uw klacht afkomt en heerlijk traint!
Wilt u meer informatie hierover? Klik hier voor informatie over Fysiotherapie. Klik hier voor informatie over Personal Training. Klik hier voor het maken van een afspraak bij Fysiotherapie Beweeg en Ontspan!

Personal Training outdoor buiten Fysiotherapie