Referenties Fysiotherapie, inclusief Medical Taping en Dry Needling

Fysiotherapie, met aandacht voor het lichaam maar zeker ook voor de geest
Ingrid van Waasdijk, vrouw, 52 jaar

Na een eerste gesprek, gelijk een goed gevoel over Maaike. Bespreekt zorgvuldig vooraf de klachten. En begint direct met de behandeling. Vervolgafspraken werden snel ingepland, en de klachten waren snel weer weg
Hans van Zeijl, man, 60 jaar

Een warm welkom door Maaike. Ik merkte al snel dat ze een zeer gedreven persoon is in de fysiotherapie. Geef haar een probleem en ze zal er alles aan doen een oplossing te vinden. Ze lijkt me een pitbull in haar vak. Ze bijt zich vast in het probleem waar je mee komt en ze zal haar hersenen laten kraken tot een eventuele oplossing”
Nanny Adema, vrouw, 58 jaar

Met behulp van fysiotherapie en vooral Medical Taping was ik binnen 5 behandelingen van mijn bekkenpijn af!”
Laura Vooijs, vrouw, 37 jaar

3 weken geleden kreeg ik plotseling heel veel pijn in mijn linker bil met uitstraling tot mijn kuit, bij ieder stap die ik zette. Als je de pijn zou uitzetten in getallen tussen 1 en 10 was het 8 tot 9. Ik kon gelukkig snel een afspraak maken bij Maaike en na een onderzoek bleken de zenuwen onder de bil geïrriteerd. Door het toepassen van medische tape werd mijn bil gelicht en na 4 dagen was de pijn weg en bleef weg. Hierdoor kon ik met een gerust gevoel naar Diekirch om als training van de 4 daagse van Nijmegen te trainen. Over 25 dagen loop ik dus pijn loos de 4 daagse. Dus ik kan u allen Maaike aanbevelen!”
Cor Scheffer, man, 68 jaar

Een betrokken, energieke fysiotherapeut, die aandacht heeft voor de persoon achter de beweging en de klacht”
Astrid Haket, vrouw, 48 jaar

Een fijn, fysiotherapeutisch consult met aandacht voor jou als persoon”
Anja Knoester, vrouw, 61 jaar

Maaike is lekker zichzelf, vrolijk, heeft kennis van zaken en is met iedereen erg betrokken”
Carla van Zeijl, vrouw, 55 jaar

Al 8 jaar liep ik na een doorgemaakt ernstig rugletsel nog altijd met behoorlijke pijnen en daardoor flinke beperkingen. Ik besloot om toch binnen mijn mogelijkheden te gaan sporten en kwam in contact met Beweeg en Ontspan Indoor. Daar ontmoette ik Maaike. Ondanks dat ik eigenlijk het vertrouwen in een mogelijke pijnverlichting verloren had, heb ik mij toch onder behandeling gesteld van Fysiotherapie Beweeg en Ontspan. Wat ik als prettig ervaarde was het enthousiasme en het vertrouwen waarmee de behandeling werd gestart. Maaike gaf geen valse hoop maar bood wel een duidelijk behandelplan. Haar openheid, positieve instelling en enthousiasme tijdens de behandelingen hebben mij echt gestimuleerd om ook het zogenaamde “huiswerk vol te houden. Wat na jaren behandelingen door andere hulpverleners niet werd bereikt, pakte door de behandelingen en medical taping van Maaike geheel anders uit. Al na de eerste behandeling ervaarde ik pijnvermindering en na een aantal behandelingen was de pijn beduidend afgenomen. Daardoor kan ik tegenwoordig weer redelijk functioneren en enthousiast (weliswaar op mijn eigen niveau) meedoen met Beweeg en Ontspan Indoor. Dank aan Maaike voor haar vakkundige behandelingen!”
Marijke Schipper, vrouw, 63 jaar

Bij iedere behandeling word ik met veel enthousiasme verwelkomd. Er is ruime aandacht voor hoe het tussen de behandeling geweest is. Aan zowel fysieke als mentale gesteldheid wordt meegenomen in de behandeling. Bij aanvang van de behandeling wordt de hulpvraag vastgelegd en ook een behandeltraject met evaluatie moment besproken. Kernwoorden: kundig, enthousiast, vriendelijk, doortastend, daadkrachtig, duidelijk… Top”
Elise Arzooyan, vrouw, 44 jaar

Dit zijn lang niet al mijn referenties over Fysiotherapie, inclusief Medical Taping en Dry Needling.
Bekijk meer referenties op mijn Zorgkaart Nederland, Independer, Google, Facebook en LinkedIn.

Referenties Personal Training

Maaike is een enthousiast en energiek persoon met veel ervaring. Dit zie je terug in de trainingen. De trainingen zijn afwisselend qua oefeningen en de in- en ontspanning. En ze zijn ook gezellig!”
Monique de Heij, vrouw, 41 jaar

Ik wilde heel graag weer goed gaan hardlopen ondanks mijn gezondheidsklachten die zijn overgebleven na de behandeling van schildklierkanker. Maaike heeft me met een persoonlijk opbouwschema, veel handige tips en vooral veel aandacht en rust weer drie maal in de week aan het lopen gekregen”
Marika Porrey, vrouw, 49 jaar

De trainingen bij Maaike zijn heel erg fijn. Maaike is een opgewekt, energie en positief persoon; fijn! Maaike bedankt!”
Mirjam de Heus, vrouw, 37 jaar

Ik heb met veel plezier de trainingen gedaan. Goede afwisseling qua oefeningen en actief en rust momenten. Flink wat spierpijn gehad, maar het was de moeite waard. Nu ga ik zelf het hardlopen weer proberen op te pakken. Maaike, ga vooral zo door!”
Mariska van Strijen, vrouw, 39 jaar

Dit zijn lang niet al mijn referenties over Personal Training.
Bekijk meer referenties op mijn Zorgkaart Nederland, Independer, Google, Facebook en LinkedIn.

Referenties Beweeg en Ontspan Indoor / Outdoor

Een bevlogen fysio die op vakkundige wijze, oefeningen in groepsverband aanbiedt voor lichaam en geest. Vergeten spieren krijgen de aandacht afgewisseld met ontspanningsoefeningen. Ieder op zijn eigen niveau en kunnen, maar je wordt wel uitgedaagd en gestimuleerd”
Mieke Jabroer, vrouw, 61 jaar

Fijne groepstraining door een enthousiaste en leuke fysiotherapeute. Na de training voel je je moe, maar toch ontspannen”
Nico Heim, man, 70 jaar

De les is erg goed, gezellig en inspirerend”
Ellen Overwater, vrouw, 55 jaar

Ik zocht een vaste sportavond met bewegen op muziek en een docent die kan motiveren. Dit alles vind ik bij Maaike die enthousiast de les beweeg en ontspan indoor geeft. Ze geeft advies bij de oefeningen, die afwisselend staand of op de mat gedaan worden en daarbij schalt er goede muziek uit de box. Wat nieuw voor mij is, zijn de ontspanningsoefeningen tussendoor, maar ik merk dat dat erg prettig is en leert me ook bewuster naar mijn lichaam te luisteren. De les beweeg en ontspan indoor is heel gevarieerd en zelfs evenwichtsoefeningen komen aan bod. Daarbij geeft Maaike met veel energie de les en doet ook zelf mee. Ze motiveert iedereen persoonlijk en ik vind het een heel prettige manier van sporten en bewust met je lichaam bezig zijn. Elke week kom ik er weer moe maar blij vandaan want er hangt een goede energie tussen de groep en Maaike. Een aanrader dus en ik zou zeggen kom een keer naar de proefles”
Bianca Hegy, vrouw, 48 jaar

Sinds april 2017 ben ik gestart met de Beweeg en Ontspan indoor trainingen bij Maaike. Na eerst een proefles te hebben gevolgd merkte ik gelijk dat dit echt iets voor mij is. De lessen zijn zeer afwisselend en elke spiergroep word elke training weer getraind. Door de intensieve series af te wisselen met de ontspanning is het goed vol te houden. Na een keer of 7 merk ik gewoon dat het makkelijker vol te houden is. En door Maaike haar enthousiasme doe je ook graag mee! Ze geeft altijd aan dat ieder het op zijn eigen tempo en kunnen de oefeningen kan doen. Zo is de training mogelijk voor iedereen.
Vanuit haar professionaliteit als fysiotherapeut geeft Maaike duidelijke instructies wat de juiste houding is en geef tijdens de oefeningen aanwijzingen. Ze heeft oog voor iedereen en dat is juist erg fijn. Ook als het goed gaat laat ze het even merken en dit stimuleert om net dat beetje extra te geven tijdens te oefeningen.
En doordat de gehele training op afwisselende muziek word gegeven is het nog gezellig ook! Kortom ik zou de training echt iedereen aanraden!”
Irma de Bruin, vrouw, 37 jaar

Een mooie mix van in- en ontspanning met leuke muziek en een zeer enthousiaste en positieve instructrice. Geschikt voor iedereen, met of zonder blessures en echt voor alle leeftijden”
Mariek de Valk, vrouw, 61 jaar

Beweeg en Ontspan Indoor is een muzikaal feestje!”
Corrie Brand, vrouw, 70 jaar

Beweeg en Ontspan is voor mij een geweldige combinatie om te sporten en om met dagelijkse stress om te gaan. De muziek is afwisselend stimulerend en ontspannend waardoor de training leuk is om te doen en goed is vol te houden, óók voor mijn leeftijd (ik ben 50 plus)!! Natuurlijk onder de geweldig enthousiaste begeleiding van Maaike”
Tine Mostert, vrouw, 55 jaar

Het Beweeg en Ontspanprogramma wat Maaike geeft is nieuw voor mij. Een mooie combinatie van spanning en ontspanning van zowel lichaam als geest. Ze is zeer enthousiast en dit werkt zeer goed. Ze heeft de volle aandacht voor elke deelnemer”
Nanny Adema, vrouw, 58 jaar

Beweeg en Ontspan Indoor wordt gegeven vol enthousiaste energie met op de juiste momenten aanmoediging, of rust”
Renny Visser, vrouw, 48 jaar

Goede oefeningen, goede opbouw, leuke muziek en fijne ontspanmomenten”
Clara Loof, vrouw, 67 jaar

Een leuke training waarin wij aan onze conditie werken, maar er ook ruimte is voor ontspanning”
Caroline den Harder, vrouw, 51 jaar

De les is erg leuk en alle spieren krijgen een beurt. Door Maaike haar enthousiasme doe je altijd net een stapje meer”
Petra Konings, vrouw, 62 jaar

De les heeft een goede variatie in het trainen van verschillende spiergroepen. Uiteindelijk komen altijd alle spieren aan bod”
Wim Thijssen, man, 60 jaar

Gemotiveerd en voldaan aan het einde van de les, niet alleen fit maar ook heerlijk ontspannen”
Daphne Simon, vrouw, 23 jaar

De les is heel dynamisch, met veel afwisseling, superleuke muziek van alle tijden en ik slaap heerlijk na de training en heb echt een verbeterde conditie”
Inge Dekker, vrouw, 54 jaar

De les is prettig en gezellig en er is een goede verhouding tussen inspanning en ontspanning”
Greet Harkema, vrouw, 72 jaar

Dit zijn lang niet al mijn referenties over Beweeg en Ontspan Indoor en Beweeg en Ontspan Outdoor.
Bekijk meer referenties op mijn Zorgkaart Nederland, Independer, Google, Facebook en LinkedIn.

Referenties Massage

Na een hernia incl. operatie, blijft je rug een zwakke plek. Door de hectiek van deze tijd, wordt er veel van je verlangt en dat heeft zo zijn weerslag op je rug en ledematen. Al jaren kom ik bij Maaike met veel plezier voor “onderhoudsmassage”. Wat is het fijn, dat je al je spieren daarna weer onder controle heb. Een half uur doet wonderen!!! Maaike bedankt!!!”
Miranda Kaptein, vrouw, 41 jaar

Regelmatig ga ik naar Maaike voor een ontspannen massage, meestal als ik merk dat alles vastzit en ik er een beetje doorheen zit. Zij zorgt voor verlichting en ontspanning! Na de behandeling kan ik er weer volop tegenaan als ondernemer. Niet alleen is ze heel goed in d’r werk, maar is zij een hele prettige persoonlijkheid. Ze stelt je op je gemak en staat open voor een goed gesprek. Kortom gewoon langs gaan en ervaren.”
Harrie Lamers, man, 39 jaar

Spanning en drukte, het zijn van die dingen die mijn rugspieren geen goed doen Maar wat is het dan fijn als je bij Maaike even een half uurtje mag ontspannen en daarna het gevoel hebt er weer een tijdje tegenaan te kunnen! Ook na mijn hernia was ik bij Maaike op het juiste adres, niet alleen voor de ontspanning maar ook adviezen waar je wat mee kan. Maaike is een enthousiaste meid die weet waar ze over praat!”
Judith Plompen, vrouw, 38 jaar

Dit zijn lang niet al mijn referenties over Massages.
Bekijk meer referenties op mijn Zorgkaart Nederland, Independer, Google, Facebook en LinkedIn.

Referenties Fysiotherapie op de werkvloer

Maaike geeft invulling aan een gedeelte van de duurzame inzetbaarheid van OZ Export. 1 keer per 2 weken behandelt zij onze medewerkers en geeft hen tips om gezond en fit te blijven. Dit doet ze met veel spontaniteit en kundigheid. We zijn dus erg blij dat we Maaike als fysiotherapeut hebben.”
Jeroen Groen in ‘t Wout, Hoofd P&O van OZ Export B.V.

Maaike Grovenstein heb ik leren kennen als een bijzonder enthousiaste en gedreven onderneemster. In de voorbereiding van haar start als zelfstandig ondernemer heeft ze zich zeer grondig voorbereid. Zowel vakinhoudelijk als op ondernemersvaardigheden.
Zorgvuldig, betrouwbaar, enthousiast, sportief, gedreven, leergierig en inspirerend zijn woorden die bij me opkomen als ik Maaike mag omschrijven.
Als spreker is ze open, met een aanstekelijk enthousiasme kan ze haar verhaal duidelijk neerzetten en weet ze zich heel goed in haar doelgroep te verplaatsen.”
Irma de Graaff, Kamer van Koophandel

Succesvol vitaliteitsprogramma met fysiotherapeute Maaike Grovenstein. Het afgelopen jaar heeft onze werkgroep vanuit Duurzame Inzetbaarheid een vitaliteitsprogramma ontwikkeld samen met Maaike Grovenstein van Fysiotherapie Beweeg en Ontspan. Maaike is op diverse dagen aanwezig om bij OZ Export meer vitaliteit te bieden. Dit kan zowel preventief als ook curatief (genezend). Denk hierbij aan rug-, schouder- of knieklachten, adviezen over tillen/duwen van bloemenkarren, bukken en staan aan de banden. Dit is van extra belang zodat onze logistieke medewerkers verantwoord te werk kunnen gaan. Werken aan je vitaliteit tijdens je werk? Bij ons kan het met Maaike!”
Mitta van Weteringen, OZ Export B.V.

“Top vrouw, top onderneemster en super lief mens! Dat je maar mooie opdrachten mag krijgen uit het netwerk van de RVOZ!”
Benita van Wegen, voorzitter Raad voor Ondernemend Zoetermeer (RVOZ)

“Door goed te luisteren, hebben we samen mijn schouderklachten op de werkvloer kunnen verhelpen, waar van ik dacht dat we snel klaar zouden zijn zat er veel meer fout in mijn schouder. Zo eigenwijs als ik ben heb ik trouw mijn oefeningen gedaan en hebben we de problemen weten op te lossen. Ik ga zeker de oefeningen vol houden.
Dank je wel voor de goede hulp en adviezen, toepasbaar op onze werkvloer”

Tom den Elzen, voorman van OZ Export B.V.

Klik hier voor al mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland
Natuurlijk mag je ook zelf hier een waardering achterlaten!

zorgkaart-nederland-fysiotherapie-zoetermeer

Klik hier voor al mijn reviews op Independer
Natuurlijk mag je ook zelf hier een review achterlaten!

independer-fysiotherapie-zoetermeer

Klik hier voor al mijn recensies op Google
Natuurlijk mag je ook zelf een recensie hier achterlaten!

Google-fysiotherapie-zoetermeer

Klik hier voor al mijn recensies op Facebook
Natuurlijk mag je ook zelf een recensie hier achterlaten!

facebook-fysiotherapie-zoetermeer

Klik hier voor al mijn aanbevelingen op LinkedIn
Natuurlijk mag je ook zelf een aanbeveling hier achterlaten!

LinkedIn-fysiotherapie-zoetermeer-maaike