Gisteravond vond de Regionale Startersavond plaats bij Dekker, in Rokkeveen, Zoetermeer. Het was mijn derde editie waar ik ben was als onderneemster. De eerste editie, bij Dutch Innovation Factory (in Zoetermeer), werd ik geïnterviewd op het podium. Bij mijn tweede editie, stond ik in de Starterskrant als onderneemster. En gisteravond, mijn derde editie, was ik er voor informatie en natuurlijk gezelligheid. Ook heb ik een workshop gevolgd van de Belastingdienst, RV Webdiensten en een nieuwe profielfoto laten maken!

Ook ondernemer worden?

Vind jij het ook leuk om ondernemer te worden en ben je op zoek naar meer informatie hierover? Neem contact op met Irma de Graaff, van Ter Zake het Ondernemershuis. 

regionale-startersavond-zoetermeer
startersavond-belastingdienst-zoetermeer
startersavond-fysiotherapie-zoetermeer
maaike-grovenstein-fysiotherapie-zoetermeer