Gisteravond vond de Sportief Wandelgroep Zoetermeer informatie avond plaats in Wijkcentrum Prisma. Dit wijkcentrum is gelegen naast zwembad “De Veur”, aan de Prismalaan 34 in Rokkeveen, Zoetermeer. Tijdens deze informatie avond werden alle wandelaars ge├»nformeerd over de Nijmeegse Vierdaagse, komend jaar van dinsdag 16 – vrijdag 19 juli, in en rondom Nijmegen. Natuurlijk ben ik erbij als Fysiotherapeut, net als vorig jaar, om de wandelaars zo goed mogelijk te verzorgen voor en na hun wandeldag op bungalowpark “De Groene Heuvels” in Ewijk.

Sportief Wandelgroep Zoetermeer

Wil jij ook wandelen bij de Sportief Wandelgroep Zoetermeer? Dat kan! Neem een kijkje op hun website en wandel mee!
Wil je weten hoe het mij vergaan is vorig jaar op het bungalowpark en wat ik daar zoal gedaan heb? Bekijk dan hier mijn vlog(s)! Of bekijk mijn blog op deze website over de Vierdaagse.

sportief-wandelgroep-zoetermeer-fysio