Sportief Wandelgroep Zoetermeer staat in het jaaroverzicht van het Postiljon. Heel trots dat ik met Fysiotherapie Beweeg en Ontspan sinds mei 2017 de samenwerking ben aangegaan met de Stichting Sportief Wandelgroep Zoetermeer!

Succesvolle samenwerking

Sinds mei is Fysiotherapie Beweeg en Ontspan betrokken bij de Stichting, die nu bijna 10 jaar bestaat! De samenwerking bestaat voornamelijk uit het aanbieden van mijn diensten van Fysiotherapie, Beweging en Ontspanning. Ik sta open voor alle wandelaars om ze te adviseren op het gebied van fysieke en/of mentale klachten, zowel fysiotherapeutisch, alsook op het beweeg en/of ontspan-vlak. Daarnaast zal ik met Fysiotherapie Beweeg en Ontspan komende zomer 2018, alle wandelaars die de Vierdaagse van Nijmegen gaan wandelen, ondersteunen met mijn diensten, op de camping van de Vierdaagse.

Op naar een nog succesvollere samenwerking in 2018! SWZ bedankt!

Sportief Wandelgroep Zoetermeer postiljon