Vandaag verlaat Tjibbe ons huis op Cypresgroen 22. De afgelopen 16 maanden heeft hij bij ons gewoond, van 8 weken jong en 6 kilogram, tot 16 maanden oud en 28 kilogram.
Wij mochten gastgezin zijn van Tjibbe voor Stichting Hulphond Nederland. Als gastgezin draag je zorg voor het opvoeden, socialiseren en aanleren van commando’s voor de pup / puber / volwassen hond. Tjibbe gaat vandaag naar de kennel van Stichting Hulphond Nederland en zal daar, samen met 35 andere honden, worden afgetraind als hulphond. Dit kan zijn als PTSS hond, Epilepsie Hulphond, Therapie Hulphond en een hulphond aan de rolstoel. De komende maanden zal moeten blijken welke van deze 4 het beste past bij Tjibbe zijn karakter en werklust. Dan zal er een cliënt gezocht gaan worden en daarna wordt hij specifiek voor die cliënt afgetraind waarna een overdracht zal plaatsvinden waar wij ook voor worden uitgenodigd. We gaan Tjibbe in ieder geval dus nog 1 keer zien!

Gastgezin worden bij Stichting Hulphond Nederland?

Vind jij het ook te gek om iets te doen, belangeloos en met heel veel voldoening en heb je veel tijd en ben je vaak thuis?! Geef je dan op als gastgezin!
Heb je te weinig tijd, maar wil je toch iets doen?! Dan kun je een donatie doen aan Stichting Hulphond Nederland!

Vlogs van Fysio Maaike

Afgelopen 16 maanden heb ik 4 keer een vlog gemaakt over Tjibbe zijn proces.
Vlog 26, toen hij net bij ons was, 8 weken jong.
#38 Vlog, vlak voor onze presentatie bij VNZO.
Vlog 66, bijna aan het einde van zijn proces.
#78 Vlog, gepost vandaag op de dag dat Tjibbe ons huis verliet.

Streekblad Zoetermeer

Ook stonden wij als gastgezin in een uniek artikel in het Streekblad van Zoetermeer, inclusief foto en interview. Het artikel is te lezen op internet, maar natuurlijk ook hier op deze pagina. Hieronder vind je het artikel, veel leesplezier!

fysio-zoetermeer-hulphond