Bij OZ Export B.V. mag ik werken aan de duurzame vitaliteit op hun werkvloer als fysiotherapeut. Ik heb mijn eigen kamer gekregen bij OZ, waar mijn behandelbank staat. Natuurlijk ben ik ook daadwerkelijk echt aanwezig op de werkvloer, voor advisering over (bijvoorbeeld) stoelen, zithoogte, werkhoogte, en de adviezen met betrekking tot tillen en duwen en het bouwen van de karren.

Ook meer duurzame inzetbaarheid op de werkvloer?

Neem dan contact met mij op en ik ga graag in gesprek om daarna een offerte op maat te kunnen maken voor jouw bedrijf!
Eerst wat meer informatie lezen hierover? Ga dan naar In Company
Nog niet overtuigd dat een fysiotherapeut op de werkvloer, werkt voor jullie duurzame inzetbaarheid? Lees dan deze recensies!

duurzame-vitaliteit-werkvloer-fysiotherapie
vitale-inzetbaarheid-fysiotherapie
vitale-duurzame-inzetbaarheid-fysiotherapeut