De derde vlog van Maaike, de allereerste vloggende fysiotherapeute van Nederland staat online op YouTube, Google+ en op deze website. Klik hier voor YouTube, Klik hier voor Google+ en Klik hier voor de website.
Deze week met als onderwerp “Rugklachten”, inclusief hele nuttige, toepasbare oefeningen.

Abonneer gratis op het YouTube kanaal “Fysiotherapie Beweeg en Ontspan”

Abonneer je nu op het kanaal “Fysiotherapie Beweeg en Ontspan”, op YouTube. Klik hier om te abonneren!
Dit is gratis en kan al met een Google / Gmail account (hiervoor moet je wel inloggen). Vergeet niet op het belletje te klikken, dan krijg je een pop-up wanneer ik weer een nieuwe vlog heb gepost. Doe zeker een duim omhoog (klik op het duimpje) wanneer je de vlog leuk vond en vergeet niet een reactie achter te laten onder de vlog. Wie weet komt jouw reactie wel aan bod in een volgende vlog!

Elke week zal ik een nieuwe vlog ├╝ploaden met mijn visie op het vak Fysiotherapie, mijn tips voor meer vitaliteit en gezondheid, mijn oefeningen ten aanzien van het menselijk lichaam en mijn leven als onderneemster!