Vlogs van Fysio Maaike, de vloggende Fysiotherapeut

Sinds voorjaar 2018 ben ik de allereerste vloggende fysiotherapeut van Nederland! Wekelijks, elke maandagochtend om 11 uur post ik een vlog over Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Beweging (Personal Training en Groepstrainingen Indoor en Outdoor) en/of Ontspanning (Massages) met natuurlijk af en toe een stukje privé erin verwerkt.
Blijf op de hoogte van mijn vlogs op mijn YouTube kanaal Fysio Maaike. Abonneer gratis, door in te loggen met een emailadres op YouTube en laat zeker een reactie achter of klik op het duimpje om mij te laten weten dat je de vlog leuk vond.
Wil je naast het abonneren op mijn YouTube kanaal, ook abonneren op mijn info en tips brief die ik maandelijks verzend? Dat kan natuurlijk hier!

Fysiotherapie, Beweging en / of Ontspanning

Mijn vlogs maak ik in mijn praktijk op Cypresgroen 22, in Rokkeveen, Zoetermeer. Elke week krijg ik nieuwe cliënten voor Fysiotherapie, Beweging en/of Ontspanning en deze cliënten vormen de inspiratie van mijn vlogs. Wil jij graag een onderwerp behandeld zien in mijn vlogs? Reageer dan onder de vlog, laat een reactie achter en wie weet gaat mijn volgende vlog wel over jouw onderwerp!

Bekijk hieronder als voorbeeld 3 vlogs:
Welkom abonnees en Niet abonnees is DE welkomstvlog op mijn YouTube kanaal met 1 minuut info over mijn vlogs
#1 is de allereerste vlog die ik maakte, voorjaar 2018, over mijn pad naar mijn bedrijf toe
En natuurlijk mijn allerlaatste vlog, afgelopen maandagochtend gepost op mijn YouTube kanaal

Veel kijkplezier! En vergeet niet te abonneren 😉