Net als vorig jaar, was ik ook dit jaar aanwezig bij de Wandelvierdaagse van Nijmegen. Ook dit jaar vertrok ik weer in mijn rode Citroën C1, natuurlijk met hulphond Tjibbe, naar Ewijk toe. Bepakt en bezakt kwam ik aan op Bungalowpark Groene Heuvels in Ewijk om daar met de Sportief Wandelgroep Zoetermeer, alles gereed te maken voor deze bijzondere week. Het was, net als vorig jaar, weer een heel groot succes.
Ik mocht zowel Medical Taping, alsook Dry Needling en Massages toepassen bij de wandelaars. Mijn werkweer was helemaal gevuld, elke dag van 16.30-22.00 uur. Overdag genoeg tijd om te Bewegen, te Ontspannen en natuurlijk tijd te besteden met Tjibbe.
Foto’s zien van vorig jaar; check hier. Foto’s kijken van dit jaar?! Zie hieronder 🙂

Vlogs van Maaike, de vloggende fysiotherapeut

Ook dit jaar heb ik weer 3 vlogs gepost over mijn week tijdens de wandelvierdaagse van Nijmegen. De eerste vlog gaat over het vertrek en de aankomst in Nijmegen. De tweede vlog gaat over roze woensdag en over mijn werk op het bungalowpark “De Groene Heuvels” in Ewijk. En de derde en laatste vlog van deze Vierdaagse week, gaat over de intocht op de Via Gladiola!

zoetermeer-wandelen-vierdaagse-fysiotherapie
fysiotherapie-vierdaagse-nijmegen-zoetermeer
fysiotherapie-vierdaagse-zoetermeer-wandelgroep
wandelgroep-zoetermeer-fysiotherapeut
fysiotherapeut-vierdaagse-nijmegen-zoetermeer
hulphond-tjibbe-fysiotherapeut-zoetermeer
hulphond-tjibbe-fysiotherapeut-zoetermeer
fysiotherapeut-zoetermeer-wandelgroep-maaike
fysiotherapeut-zoetermeer-wandelgroep
zoetermeer-wandelen-fysiotherapie
fysiotherapie-zoetermeer-vierdaagse-wandelen
zoetermeer-fysiotherapie-vierdaagse
hulphond-tjibbe-zoetermeer-fysiotherapie
fysiotherapie-zoetermeer-vierdaagse